Eilen täällä Kokkolassa oli aivan ihana kevätpäivä. Suuntasimme Lillin kanssa jo aamupäivästä metsään. Kavereina meillä oli Hannele ja hänen "koominen koiralaumansa" pieni villakoira Alli , bulmastiffi Tipsu ja kaksi puolanvinttikoiraa Manu (2v) ja Late (5kk).

Meillä oli todella mukavaa ja koirat nauttivat 100%. Ilma oli lämmin , linnut lauloivat ja muuttolinnut tekevät paluutaan. Vaikka lauma oli iso ja kokoerot suuret niin selvittiin ongelmitta. Vinttikoirat elivät omaa "ota kiinni jos saat" elämäänsä , toiset yrittivät pysyä pois tieltä minkä ehtivät.

No ilta olikin aamua parempi säiden suhteen. Aurinko paistoi ja ilma oli lämmentynyt aamusta. Niinpä suuntasimme illalla uudestaan maastoon juoksemaan. Pari tuntia siinä vierähtikin ,mutta juoksuhaluja tuntui edelleen löytyvän. Lilli uskaltautui jopa kahlaamaan vedessä vaikka se oli TODELLA kylmää. Seuraksemme saimme nyt Fazlin ja bulmastiffi Lyylin. Fazli "vanhana herrana" on aina tyylilleen uskollinen se seurailee istualtaan kalliolta ,kiviltä ja mistä milloinkin maailman menoa ja välillä saa melkoiset juoksuhepulit Lillin kanssa. Tämä kaksikko on loistava pari niin kokonsa kuin "ajatusmaailmansakin" vuoksi. Laitan muutaman kuvan eiliseltä.

1473128.jpg

1473127.jpg

1473119.jpg

1473123.jpg

1473134.jpg

1473120.jpg