Olen päättänyt astuttaa Lillin ensivuoden puolella (2009). Odotamme nyt kolmatta juoksua alkaneeksi. Suunnitelmissa on astuttaa Lilli  neljännestä juoksusta. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan heti kun asia varmistuu.

Edellytyksiä pentueen toteutumiselle on muutamia. Molemmat pentueen vanhemmat ovat ehdottomasti terveitä. Sydän , PRA , ja kilpirauhanen tutkitaan.  Koska kyseessä on rotu joka edustaa harvinaista vinttikoirarotua joka ei ole massatuotannossa  ja pentueen  koko voi olla suurikin niin etukäteisvaraukset ovat ehdottomat , ensisijalla on kodit jossa harrastetaan koirien kanssa.

Suunnitelmissa pentueen isäksi on tällä hetkellä suomen ainoa (elossa oleva) KANS MVA Fazli Schuru-Esch-Schams.  Kasvattaja on E. Schritt  (saksassa) Hän on kasvattanut erittäin menestyksellisesti slougheja saksassa vuodesta 1971 alkaen niin näyttelyyn kuin radalle ja maastoon. Lue lisää heidän kotisivuiltaan www.sloughi.de

Millainen on sitten Fazli? Voisin kuvailla tätä koiraa sanalla lähes täydellinen. Olen kuullut  monen muunkin sanovan samaa . Fazlin luonne on yhtä harvinaislaatuinen kuin äitinsä Zayankin tasapainoinen , itsevarma , vahvahermoinen , tällaisia slougheja kasvaa harvassa. Toivon Fazlin periyttävän tätä hienoa luonnettaan  pentuihinsakin. Fazli on myös ulkomuodoltaan ideaali sloughi. Rakenteeltaan terve ja oikeaoppinen. Mikä on plussaa niin Fazli on ollut myös fysikaltaan ikänsä terve... ei allergioita tms..

Mikäli sloughi kuullostaa sinun valinnaltasi ja kiinnostuit asiasta niin ota yhteyttä.

[email protected] 

Fazlista löytyy kuvia KUVABOXI:sta . Hakusanaksi SLOUGHI ja avaa kansio Fazli Schuru-Esch-Schams.