Maaliskuussa 8-9.2008 järjestettiin Kaustisella Kasvattajakurssi. Meitä kurssilaisia oli 42. Kurssille olisi ollut tulijoita vielä 30 lisää ,mutta tilanpuute ei antanut periksi. Kurssi oli ERITTÄIN mielenkiintoinen ja antoi ajattelemisen aihetta. Huomasin ,että minun ajatusmaailmani kasvatustyöstä tarvitsi juuri tällaisen kurssin apua.

Luennoitsijoina oli Ell Anna-Maria Moisander , kennelneuvojana oli Kari Hyytiäinen , kasvattajan näkökulmasta kertoi Vesa Meriläinen (pitkänlinjan beagle kasvattaja) sekä tietysti kurssimme päävetäjänä oli hauska ja huumorilla varustettu Raija Läspä.

Aikataulu opiskelulle oli tiukka , joten saimme oppimateriaalin etukäteen postissa. Siinä sitten vierähtikin jokunen tunti kirjaa opiskellen. Tentti oli yllättävän hankala....tai oikeastaan se oli ovelasti suunniteltu. Kysymyksiä oli 40 ja jokaiseen oli annettu 4 vastausta A, B ,C, D  siitä piti valita 1 oikein vastaus. Vastaukset erosivat "hiuksenhienosti" toisistaan , joten meinasi tuskanhiki nousta pintaan kun alkoi epäilemään jo ennestään ihan tuttuja asioita....muutaman idioottivirheen teinkin. Mutta läpäisin kuin läpäisinkin kurssin.

Nyt on menossa sitten hekemus puoltolausunnolle kennelnimeen Suomen Vinttikoiraliitolle. Jos saamme puoltavan lausunnon, niin sitten vain hakemus Kennelliitolle. Olen miettinyt valmiiksi 3 nimeä , mutta toivon ,että ensimmäinen vaihtoehto menisi läpi.

Nyt voin vain jäädä odottelemaan lausuntoa ja nauttimaan kevät talvesta . Myöhemmin sitten lisää tästä aiheesta.