Viime lokakuussa-07  Lilli loukkasi OTJ nivelkapselin ,se revähti. Se miten niin kävi jää arvoitukseksi. Nivel turposi ja lämpeni niinpä jouduimme 5 viikoksi lepoon.

 Matkustimme Egyptin lämpöön ja Lilli vietiin hoitoon viikoksi. Siellä sitten hoitajat yrittivät viihdyttää vilkasta ja turhautunutta neitiä. Lillille oli tehty mm.esineruutuja jossa piti käyttää aivosoluja ( lue pieniä aivosoluja ) jotta väsyminen olisi ollut henkisellä puolella kun ei päässyt vieläkään riehumaan.

Reissun jälkeen Lilli oli entistä jäykempi , soitin ajan taas ELL ja jalka kuvattiin (kinner ja lonkat ) ei näkynyt muutoksia ja kinner alueen nivelkapselin revähtymä oli parantunut.

Nyt saimme luvan irroitteluun (vapaana juoksuun ) eletään aikaa 15.11.07. Laukka ei tuntunut oikein "pyörivän" Lilli laukkasi kuin hyppivä pupujussi.....jokin mättää.

Taas soitto ELL ja polvi kuvattiin.....sieltä löytyi jotain???? Nyt meille suositeltiin ortopedia niinpä saimme ajan Ouluun 23.1.08. Lilli kuvattiin säästä takajalan varpaisiin asti ,mutta mitään "luuvikaa" ei löytynyt. Koira ei edelleenkään liikkunut elastisesti. Totesimme vain ,että Lillilä oli alkanut toinen juoksu.

Ortopedi suositteli AISTIA vantaalla  ,mikäli asia vaivaisi minua vielä. Käytin Lillin 2 kertaa osteopaatilla , mutta en huomannut mitään eroa ennen tai jälkeen käsittelyn.

No asiahan vaivasi minua. Niinpä varasin ajan Aistiin. Lillin tutki neurologi ja Lilli mangneettikuvattiin. Ja MITÄÄN EI LÖTYNYT =0 

Lilliltä tutkittiin siis KOKO lanneranka ja lanne-ristiselän alue. Tulos oli normaalit nikamat , välilevyt , selkäydin , hermojuuret , ja hermot. Verikokeita odotellaan vielä.

Lillin fysikkaa kehuttiin. Neidillä on kuulemma hyvä lihaksisto ! Se on vapaana irroittelun tulosta ja laadukas ruoka.

Tämä on juhlimisen arvoinen juttu.......nyt voi haaveilla maastokirjasta ja iloita kauniista ja terveestä koirastani.